Pirasen mökki

Kokemäenjoen rannassa, rauhallisessa ja kuvankauniissa ympäristössä, mutta silti lähellä kaupungin palveluita sijaitseva 2000-luvulla rakennettu mökki tarjoaa upeat puitteet moneen makuun. Meillä vietät leppoisan lomaviikon nauttien järven välittömästä läheisyydestä joka mahdollistaa niin souturetket, mato-onginnan, vesileikit kuin myös vaikkapa sup-lautailun. Huvilalta löytyy soutuvene ja pelastusliivejä jotka ovat lomalaisten käytössä.

Mitä olisikaan mökki ilman kunnon puulämmitteistä saunaa. Sauna on mukavasti rakennuksen toisessa päädyssä joten tupatilan ja saunan väliin jää mukava suojaisa vilvoittelutila jossa pystyt nautiskelemaan maisemista kesät talvet. Saunan pehmeisiin löylyihin mahtuu kerrallaan 8hlö, myös saunasta näet kauniin järvimaiseman. Pesutiloista löytyy kaksi suihkua ja tilavasta pukuhuoneesta löydät pyyhkeet ja hiustenkuivaajan, pukuhuoneessa myös pieni jääkaappi. Saunalta on lyhyt matka rannassa olevalle laiturille. Mikäli lempeän kosteat löylyt savusaunassamme kiinnostavat, kurkkaa lisätietoja savusaunasta täältä. Savusauna sijaitsee mökin läheisyydessä ja pääset tänne vaikkapa rannan polkua pitkin.

Kun nälkä yllättää keittiössä loihdit makoisat ateriat, keittiöstä löydät kaikki tärkeimmät välineet (uuni, hella, jääkaappi, tiskikone, veden- ja kahvinkeitin, kattiloita, paistinpannu, tarjoilukulhoja, lautaset, lasit, aterimet ja muita ruoanlaitossa tarvittavia välineitä) Astiastoa mökillä on 15 hlölle (erikseen sovitusti 30hlölle, joten isompienkin juhlien järjestäminen onnistuu) . Kaasugrilli on myös käytössänne kesä-aikaan ja takaterassilta löydät viihtyisän ruokailupaikan kesäisiin hetkiin.

Päivän puuhastelun jälkeen on ihana heittäytyä kunnon sänkyyn nukkumaan, sänkypaikkoja on 12:ta henkilölle ja halutessasi voit tilata myös liinavaatteet kauttamme.